START
Webshop
Kampanjer
Sortiment
Tjänster
Om Oss
Personal

OBS! Från och med årsskiftet är Wijklunds en kontantfri butik. Det går likt tidigare bra att betala med betal- el kreditkort!

Wijklunds
Startsida Webshop Kampanjer Sortiment Tjänster Om Oss Personal


Om OssBröderna Wijklunds Järnhandel AB är ett gammalt, (startat redan 1888) men modernt arbetande företag.
Vår affärsidé är att förse företag, industri och privatpersoner i Falkenbergskommun med omnejd med maskiner, verktyg, skyddsutrustning, förnödenheter mm.
Wijklunds drivs idag av Hanna Unosson, Conny Nilsson och Tobias Benjaminsson.
På företaget arbetar förnärvarande nio personer.
Personalen genomgår fortlöpande utbildningar
inom alla för oss väsentliga områden.
Wijklunds är sedan 2003 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Klicka här för att se certifikat.Verksamheten bedrivs med butiksförsäljning, fältsäljare samt elektronisk handel. via www.wijklundsjarn.se

Historia
Bröderna Wijklunds Järnhandel AB startades 1888 av bröderna Algot och Emil Wijklund. På den tiden levererades varorna ut till kund med häst och vagn. Verksamheten låg då på Storgatan 36 i centrala Falkenberg. Alla som någon gång varit i de gamla lokalerna på Storgatan vet hur många skrymslen, vrår och trappor som sprangs i dagligen för att tillgodose alla kunders behov.

Gammal bild
Verksamheten drevs vidare i samma lokaler i över hundra år.
1998 flyttades verksamheten till mer ändamålsenliga lokaler på Murarevägen 57. Affärsidén har givetvis utvecklats under de år som gått men grundidén är fortfarande densamma. Det vill säga att förse företag, industri och privatpersoner i Falkenbergskommun med omnejd med maskiner, verktyg, skyddsutrustning, förnödenheter mmKontakta ossTelefon:
0346-10050

Adress:
Murarevägen 57, 311 36 Falkenberg

E-mail:
info@wijklundsjarn.seÖppettiderMån-Tor: 07.00 - 17.00
Fre: 07.00 - 16.00
Dag innan helgdag och afton stänger vi 16.00